Några korta frågor till Paula Michailidou

Paula Michailidou 1
Paula Michailidou
Nästa deltagare Paula Michailidou har jag inte träffat tidigare. Därför känns det extra roligt att hon vill dela med sig lite om sina tankar kring Gotland 511k och hur hon förbereder sig inför loppet.
 
(Gotland Run 511k) – Hittills är det bara två personer som anmält sig till Gotland Run 511k. Många vacklar och funderar fortfarande. Du var otroligt snabb med att anmäla dig. Hur kom det sig att du kunde bestämma dig så snabbt?
 
(Paula Michailidou) – Jag bestämde mig att 2023 skall jag utmana mig själv då 2022 var ett tufft år för mig privat och jag var på väg att ge upp löpning. När jag sen tittade efter lopp i min Race app så kom Gotland Run 511k upp, blev så nyfiken och gick in och läste på facebook om loppet och kände att detta måste jag göra. Sen så anmälde jag mig.
 
(Gotland Run 511k) – Har du erfarenhet från några liknande lopp/utmaningar?
 
(Paula Michailidou) – Nej, som längst har jag sprungit 9 mil på Ultra Vasa 2019, sen Stockholm Marathon 2022 i år och däremellan en del lopp från 4-5 mil. 2022 sprang jag också Kulla mannen 161km men avbröt. Skall göra om detta lopp 2023 igen. Så Gotland blir en bra utmaning för mig.
 
(Gotland Run 511k) – Vad tror du kommer bli det jobbigaste med att ta sig ett varv till fots runt Gotland?
 
(Paula Michailidou) – Eftersom detta är nytt för mig så vet jag att det är att inte ge upp. Att vara uthållig och att om nåt händer kunna lösa det samtidigt som man tar sig igenom. Man skall vara stark och springa och hålla fokus att nå mål mentalt och om nåt händer lösa det, allt från mat till packning mm.
 
(Gotland Run 511k) – Vad ser du som din främsta styrka för att klara utmaningen?
 
(Paula Michailidou) – Jag är envis och eftersom jag följer Iceman så använder jag mig mycket av hans teknik det enkla. Göra saker enkelt och lösa det.
 
(Gotland Run 511k) – Vad ser du mest fram emot med loppet?
 
(Paula Michailidou) – Allt ser jag framemot, jag planerar mycket men vet att när man är ute i nåt man inte har nån aning om så gäller det att lösa och göra. Ser framemot att träffa de andra som är med och alla som kommer att ställa upp för detta lopp. Gotland och deras befolkning som skall få se oss därute. Hela denna resan ser jag framemot som jag gör med mig själv och att lära mig. Vill verkligen se om hur jag tar denna lopp in i min resa i livet.
 
(Gotland Run 511k) – Stort tack för att du ville svara på frågorna! Det känns som att du har helt rätt mindset inför en sådan här utmaning. Vi är oerhört glada för att få ha dig på startlinjen och ser fram emot att dela och följa ditt äventyr runt Gotland i sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *